Over mij

Ik ben Susan, het gezicht achter NORMALDAYS. Getrouwd met Erik en moeder van Juna & Elias. En ik heb prachtig werk: het vastleggen van herinneringen op kleine en grote momenten in het leven van mensen. 

Ik geloof dat een mooi, oprecht verslag van een dag uit jullie leven enorm waardevol is om te hebben. Sinds ik zelf moeder ben en ervaar hoe de dagen voorbij kunnen vliegen, is mijn passie om een document te maken van een dag uit jullie gezinsleven alleen maar sterker geworden. Met oog voor humor, liefde, emoties en hét moment fotografeer ik de grote en kleine gebeurtenissen van jullie dagelijks leven. Ik ga op zoek naar beelden die een verhaal vertellen; een verhaal dat niet laat zien wat jullie doen maar laat zien wie jullie zijn. Met mijn reportages kun je de herinneringen aan deze periode uit jullie leven nog jarenlang oproepen.

Ik houd van de schoonheid van imperfecties. Ik ben een harde werker, bevlogen en creatief. Mijn bureau (en huis...) zijn nooit opgeruimd. Om te ontspannen bak ik taarten, rommel in mijn moestuin of ga ik sporten. Ik word gelukkig van bloemen de goudgele avondzon, de levendigheid van grote steden, nieuwe gerechten proeven en taarten of koekjes bakken met mijn kinderen. Zij zijn inmiddels expert in het uitlikken van de beslagkom.

Ik ben gaan fotograferen omdat ik graag verhalen vertel. Fotografie is voor mij zichtbaar maken hoe ik het leven zie en wat ik belangrijk vind. Mijn reportages zijn echt, niet geregisseerd en vertellen jullie eigen, unieke verhaal. Hét moment vastleggen – hoe groot of klein dat ook is – is mijn missie tijdens mijn reportages. Het is voor mij als fotograaf heel bijzonder en een eer om toegang te krijgen tot een dag uit jullie leven, en ik wil dat vertrouwen in mij graag belonen met prachtige beelden die je voelt. Één van de mooiste dingen aan fotograferen is wanneer ik weet dat ik beelden gemaakt heb die nog jarenlang in de familie bekeken gaan worden, ook door generaties die nog geboren moeten worden.

Recente reportages