‘De foto’s zijn echt wie wij zijn’

"’s Ochtends vroeg gaat de deurbel. Ik ben net wakker en laat Susan binnen. De rest van het gezin slaapt nog. Een hele dag iemand met een fotocamera in ons gezin.. ik vind het best spannend, maar we hebben een fijne dag gepland en het is mooi weer, dat komt vast goed. De kinderen worden wakker, Susan loopt met haar camera mee naar de slaapkamer en de ‘day in our life’ fotoshoot start! Het blijkt achteraf een fantastische dag te zijn! Susan weet een ontspannen sfeer te creeëren en is op de achtergrond aanwezig. De kinderen vinden haar fantastisch, maar gaan ook lekker hun eigen gang, al snel merken we het klikken van de camera niet meer.

De foto’s zijn echt wie wij zijn, ze zijn puur en oprecht. Als mijn kinderen later terug zullen kijken naar deze fotoserie hoop ik dat ze mogen glimlachen bij het zien van zichzelf terwijl ze in bad zitten, koekjes bakken en regenwormen vangen in de tuin. Ik denk niet dat zij later een bijzonder warm gevoel zouden krijgen bij de herinnering aan dat ene momentje dat je in je nette kleren stil moest zitten voor een foto. Mijn dochters mochten een hele dag zichzelf zijn en dit heeft Susan geweldig weten vast te leggen in een kleurrijke fotoshoot, bomvol emotie en plezier."

Judith, Robbert, Moira & Dorean

Ben je na het lezen van deze testimonials enthousiast en wil je weten of ik beschikbaar ben voor een Day in the life of Short Story? Neem dan snel contact op