Mijn werkwijze

Day in the life & short stories

Jullie willen jullie gezin graag vast laten leggen zoals jullie zijn, en ik doe dat graag voor jullie! Bij mijn Day in the life reportages loop ik een hele of halve dag mee in jullie dagelijks leven. Ik leg alles vast wat er gebeurd: de mooie momenten, de knuffels, de grapjes en jullie dagelijkse gewoontes. En ook de tranen, driftbuien, ruzies tussen broers en zussen en jullie die aan het eind van de dag gewoon best wel heel erg supermoe zijn. Ik geloof dat een waardevol aandenken er niet uit ziet als een zorgvuldig gestyleerde instagram account, maar bestaat uit alle momenten. 

Mijn werk is echt. Ik ga mee in jullie dagelijks leven en ben overal bij met mijn camera. Jullie hoeven niet te poseren, in de camera te kijken, te lachen of iets over te doen voor de foto. Ik vraag van jullie om een dag te houden zoals jullie die altijd doen. Tijdens de reportages ga ik mee naar zwemles, de supermarkt, sportlessen, hobby's, de speeltuin, het bos of wat jullie ook maar gepland hebben die dag. Hoe echter en typischer de dag voor jullie gezinsleven, hoe meer waarde de foto's voor jullie zullen hebben. 

Tijdens een Day in the life van een volledige dag ben ik er bij vanaf het moment dat jullie wakker worden t/m kinderbedtijd.

Tijdens de Day in the life van een halve dag ben ik er van wakker worden tot de lunch, of vanaf de middag t/m kinderbedtijd.

Bij short stories maak ik een reportage van 2 uur fotografie. Mijn werkwijze bij een short stories verschilt niet van die bij een Day in the Life. Omdat het moment dat ik er ben korter is, is het wel iets meer gepland mara niet minder echt. Ik fotografeer bij jullie thuis en/of bij een activiteit die bij jullie past. Je hoeft dus niet ineens koekjes te gaan bakken of naar de kinderboerderij te gaan als jullie dat eigenlijk nooit doen. Juist als ik een activiteit kan vastleggen die bij jullie past, hoe 'saai' dat ook is, zullen de beelden waarde hebben.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag dat ik een reportage van jullie kom maken? Neem dan op deze pagina contact op en ik kom snel bij jullie langs! Jullie kunnen hier mijn tarieven bekijken.

Day in the life

Ongeposeerd

Documentair

Echt

Waardevol

Het verhaal van een dag uit jullie leven

Werkwijze

Binnenkort online